Єврокубки тепер в Ковалівці. Колос зіграв внічию з карагандинським Шахтарем

Ковалівці не зуміли в більшості вирвати перемогу

«Колос» провів перший матч в рамках 3-го відбіркового раунду Ліги конференцій. При цьому поєдинок проти карагандинського «Шахтаря» увійде в історію як перший для ковалівців на домашньому стадіоні.

У минулому сезоні ковалівський клуб дебютував на євроарені, і ледь не вийшов до плей-офф за право виходу в груповий раунд Ліги Європи. Тепер же від команди Руслана Костишина українські вболівальники чекають більшого. Тим більше, що амбітний колектив з Ковалівки демонструє непоступливість і здатність домагатися результату. Та й сьогоднішній суперник не виглядав непереборним для ковалівців.

Після стартового свистка господарі поля взяли м'яч під контроль, намагаючись знайти вільні зони у штрафному майданчику суперників. Але гострота біля воріт «Шахтаря» виникала нечасто, а серія кутових у виконанні ковалівців не принесла загрози (в один з часових відрізків «колоски» шість разів поспіль розігрували «корнери»).

У середині першого тайму «гірники» заграли сміливіше і відразу створили шикарний гольовий момент. Після навісу з кутового і скидки партнера Букорац не зміг переправити м'яч у ворота. Господарі поля відповіли ударом Чурка, який трохи не влучив у «дев'ятку». Гості заграли агресивніше, і ковалівцям довелося пережити непрості хвилини.

На початку другої половини зустрічі свою майстерність довелося демонструвати Волинцю: голкіпер у стрибку відбив м'яч після удару Рустемовича. Тренерський штаб Руслана Костишина спробував освіжити гру своєї команди, випустивши на поле Ільїна та Сітчінаву. І такий хід дав результат: футболісти, які вийшли, додали швидкості і різноманітності атакам «Колоса». Саме Ільїн став співавтором найнебезпечнішого моменту ковалівців у матчі. Півзахисник розігнав контратаку і зробив поперечну передачу на Дієго. Бразилець сповільнився і технічно пробив у кут, але м'яч лише зачепив штангу із зовнішнього боку.

Незабаром Атанаскоскі зрубав у підкаті Золотова та після другого в матчі попередження достроково покинув межі поля. У ковалівців з'явився шанс вирвати перемогу, і господарі поля до фінального свистка намагалися забити вирішальний м'яч. Але цього не сталося - перший поєдинок суперників завершився з нічийним результатом.

Матч-відповідь команди проведуть наступного вівторка. Зустріч розпочнеться о 17:00.

Ліга конференцій. 3-й відбірковий раунд. Перший матч.

«Колос» - «Шахтар» Караганда - 0:0

Богданов (39) - Граф (37), Букорац (45+3), Атанаскоскі (59), Габишев (61)

Атанаскоскі (76, друга жовта картка)

«Колос»: Волинець, Гавриш, Петров, Чорноморець, Золотов, Богданов, Задоя, Чурко (Ільїн, 54), Дієго, Костишин (Нурієв, 83), Лисенко (Сітчінава, 54).

«Шахтар»: Шацький, Атанаскоскі, Буйволов, Граф, Мавутор, Габишев (Кибирай, 66), Мітошевич (Ламанж, 83), Букорац, Рустемович (Наджарян, 83), Шикавка (Таттибаєв, 72), Оміртаєв (Тошев, 66) .

Арбітр: Петер К'єсгор (Данія)

Стадіон «Колос» (Ковалівка, Україна)

КОЛОС - ШАХТАР КАРАГАНДА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 09:50 1

Екснаставник «галактікос» – про суперництво команд в півфіналі турніру

Коментарі