Максим ФЕЩУК: «Колосу потрібно вирішити долю протистояння в Ковалівці»

Екс-гравець казахстанського «Шахтаря» – про перспективи команди Руслана Костишина в Лізі конференцій

Відомий український футболіст Максим Фещук, який в 2015 році захищав кольори карагандинського «Шахтаря», розповів, чого він чекає від сьогоднішнього протистояння в Ковалівці.

«На мій погляд, «Колосу» пощастило із жеребкуванням. «Шахтар» - цілком прохідний суперник, незважаючи на те, що в попередньому раунді Ліги конференцій він змусив зійти з дистанції румунський ФК «Стяуа», який більш іменитий, ніж «Колос».

Я уважно стежу за чемпіонатом Казахстану, адже крім «Шахтаря» довелося грати і за «Тараз». Хоча аналізувати стан клубного футболу в цій країні досить складно, для всіх команд-учасниць характерні дуже значні ротації складу.

Однак «Колосу» не варто недооцінювати карагандинців. Потрібно постаратися зіграти компактно, нагнітати темп і перемогти з комфортною перевагою в 2-3 м'ячі.

Думаю, що це підопічним Руслана Костишина під силу. Це важливо ще й тому, що на «Колос» наступного тижня чекає тривалий переліт в Караганду, непроста акліматизація, гра на полі зі штучним покриттям», - сказав Фещук.

Матч «Колос» - «Шахтар Караганда» відбудеться у четвер, 5 серпня. Початок о 21:00.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Війна | 04 травня 2024, 15:42 23

Колишній тенісист вважає, що рівень моральної якості певних структур повинен змінитися