Анонс Олімпіади на 3 серпня. Коли і в яких видах виступлять українці?

У 11-й день Олімпійських ігор буде розіграно 26 комплектів нагород

Sport.ua в спецпроекті «Україна на Олімпіаді в Токіо» cпільно з FAVBET анонсує 11-й день змагань в Японії.

3 серпня у 11-й день Олімпійських ігор 2020 у Токіо буде розіграно 26 комплектів медалей.

У боротьбі Алла Черкасова (до 68 кг) виступить у поєдинку за бронзову медаль, її суперниця визначиться у втішних сутичках. Перший день змагань проведуть борці греко-римського стилю Жан Беленюк (до 87 кг) і Парвіз Насібов (до 67 кг), а також Ірина Коляденко (жінки, до 62 кг).

У легкій атлетиці будуть розіграні медалі в стрибку в довжину у жінок, де виступить українка Марина Бех-Романчук. Заплановано й кваліфікаційні змагання за участю українців: Сергій Смелик (200 м), Тетяна Мельник (400 м), Ігор Мусієнко (штовхання ядра).

До півфіналу пробилася українська каное-двійка у складі: Павло Алтухов і Дмитро Янчук. У разі вдалого виступу вони потраплять до фіналу, що відбудеться в цей же день.

У спортивній гімнастиці Петро Пахнюк виступить у фіналі на брусах. Це єдиний фіналіст від України у окремих видах програми.

В артистичному плаванні дует Марта Фєдіна та Анастасія Савчук виконають технічну програму (другий вид змагань). Після довільної програми вони йдуть на 3-му місці, випереджаючи японок, але поступаючись спортсменкам з ОКР і Китаю.

Україна представлена і в кінному спорті. Олександр Продан візьме участь у кваліфікації в конкурі. Це змагання з подолання перешкод у певному порядку та різної складності і висоти.

Getty Images/Global Images Ukraine. Алла Черкасова (праворуч)

У 11-й день буде розіграно 26 комплектів медалей:

Українці в 11-й день Олімпійських ігор 2020:

Скільки медалей виграє Україна на Олімпійських іграх в Токіо

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 15:40 8

Матч відбудеться 15 травня о 19:00

Коментарі