Батько Яремчука: «Роман хоче зіграти проти Спартака, але вирішує тренер»

Український форвард приступив до роботи в новій команді

Олег Яремчук, батько українського форварда Романа Яремчука, розповів про перехід в «Бенфіку».

«Всі ці дні я перебуваю з сином в Португалії в ролі представника сім'ї. Побував на зустрічі з керівництвом «Бенфіки», яка два роки стежила за виступами Романа, був присутній, коли він проходив тестування. До речі, до нього виявляли інтерес ще кілька іменитих клубів, зокрема, німецький «Байєр», проте «Гент», якому належав син, все ж, віддав перевагу «Бенфіці».

Я дуже задоволений, що саме так сталося. Мені було досить побувати на тренувальній базі з 14 футбольними полями найвищої якості, щоб переконатися, яку увагу в «Бенфіці» приділяють удосконаленню клубної інфраструктури, які зусилля докладають, щоб команда знову стала найсильнішою в Португалії. Нас супроводжував спортивний директор «Бенфіки» Руй Кошта, який не приховував, що з приходом Романа лісабонці пов'язують великі надії.

Чи дебютує Роман за «Бенфіку» 4 серпня в поєдинку Ліги чемпіонів з російським «Спартаком»? Складно сказати. Роман дуже хоче зіграти в Москві, проте він встиг провести в «Бенфіці» лише одне заняття. Тому все буде залежати від рішення тренерського штабу».

Іван Зінченко Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі