Андрій ПЯТОВ: «Ахметов Славу Шевчука вічно ловив, пореготати можна було»

Воротар розповів, яку роль президент «Шахтаря» відіграє в житті клубу

Голкіпер донецького «Шахтаря» Андрій Пятов розповів, яку роль в його житті зіграв президент клубу Рінат Ахметов.

«Це особистість. Можуть зателефонувати й сказати, що Рінат Леонідович хоче поговорити. А ти їдеш по автобану і шукаєш, де можна припаркуватися. Переживаєш, бо розумієш, що це людина такого рівня. А потім в розмові розумієш, що він до тебе ставиться добре, завжди цікавиться твоєю думкою. А потім дивишся - а ти вже годину з ним розмовляєш.

Він може годину з тобою поговорити про твою думку, про команду, про твоє бачення футболу, може напхати. Був момент, коли ми грали на Кубок проти донецького Металурга. Мені тоді забив Коля Морозюк. Заходимо в роздягальню, а президент говорить: «Що ти там ловиш?». Я кажу: «Так рикошет був». Відповідь: «Так мені все одно, реагувати треба». Я такий: «Все зрозумів». Може і напхати, але він дуже любить своїх футболістів і поважає. Звичайно, не вистачає його зараз на матчах.

Раніше завжди 2-3 рази на тиждень бачилися перед іграми. Славу Шевчука вічно ловив, знаєш, поржати можна було. Президент завжди був з командою. Зараз все змінилося. Останній раз бачилися три роки тому, коли ми стали чемпіонами. Він три або чотири рази йшов - прощався і не міг піти.

Я думаю, можна його грою повернути на трибуни. А потім записати б відеозвернення, щоб він повернувся, нам його не вистачає. Ми хочемо набрати таку форму, щоб він приїхав, а ми видали самий максимум», - сказав Пятов.

Раніше Пятов розповів, чому вирішив продовжити контракт з «Шахтарем».

Денис Шаховець Джерело: Ігор Бурбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 00:08 1

У старті «Реала» зіграв Кепа Аррісабалага

Коментарі