Кан Кен Хо – Рані Яхья. Прогноз і анонс на бій (скасований)

Cпів-головний поєдинок UFC on ESPN 28

Поєдинок відбудеться в ніч проти неділі, 1 серпня, в Лас-Вегасі. Орієнтовний початок бою - 06:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Бій скасований, оскільки Рані Яхья здав позитивний тест на коронавірус.

На цьому тижні UFC проведе третій поспіль турнір серії «Vegas» на міні-арені «UFC Apex» в головному «Місті гріхів» США. В ніч з суботи на неділю Лас-Вегас, що в штаті Невада, прийме турнір UFC on ESPN 26 (або UFC Vegas 33), який спочатку мав досить скромний кард, а той ще й поніс втрати - кілька непоганих боїв відпало з різних причин.

У другому за значимістю поєдинку UFC on ESPN 26 битимуться два не особливо примітних бійця найлегшого дивізіону Кан Кен Хо і Рані Яхья.

Кен Хо (18-8, 1 NC) чудово провів 2019 рік, вигравши всі три бої: у Теруто Ішіхара, Брендона Девіса і Лю Пін'юаня. Але ні в минулому, ні в поточному році кореєць не виходив в клітку.

Яхья (27-10-1, 1 NC) жодного разу в кар'єрі не перемагав нокаутом або технічним нокаутом, зате в його активі 21 з 27 перемог здачею суперників. У березні минулого року він звів внічию бій проти Енріке Барсоли, а рік по тому Рані виграв сабмішном в другому раунді у Рея Родрігеса.

Прогноз на бій

Як можна зрозуміти тільки з однієї статистики, Яхья вкрай небезпечний на землі, у нього чорний пояс по БЖЖ. Але як ударник він дуже слабкий.

Кен Хо теж дуже хороший в партері, здобувши 11 із 18 перемог сабмішном. У стійці кореєць не особливо небезпечний, хоча в цьому компоненті він помітно сильніший за суперника.

Якщо Кен Хо вдасться уникати затяжних грепплерських сутичок, то за рахунок свого кардіо і деяких навичок тхеквондо він може довести справу до своєї перемоги суддівським рішенням.

Перемога Кен Хо за очками

Сергій Лебедєв Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 23:15 1

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» з рахунком 4:2 у 34-му турі Ла Ліги