Олег КРАСНОПЬОРОВ: «Ворсклу переслідує злий рок»

Спеціаліст підбив підсумки вильоту полтавської команди з Ліги конференцій

Колишній півзахисник «Ворскли» і збірної України Олег Краснопьоров поділився думкою про виліт полтавського клубу з другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій від фінського КуПСа (2:2, 2:3).

- Як можна назвати минуле протистояння Ворскли з КуПСом? Це ганьба?
- (Після паузи.) Прикро. Так, ніколи не хочеться програвати, але це футбол. Такі нещастя трапляються. Думаю, тренерський штаб зробить висновки з цієї поразки.

- Які можна робити висновки, якщо команда весь минулий сезон прагнула потрапити в єврокубки - і відразу вилетіла?
- Я б навіть не назвав це невдачею, коли команда пропускає на останніх секундах основного часу в двох поспіль матчах, це немов злий рок. Сталося необов'язкове видалення, незрозумілий навіть не другий, а третій пропущений м'яч. Можна було зіграти краще в тому епізоді. Може, полтавчани в меншості десь і втомилися. Дуже низько сіли...

- Зрозуміло, що Юрій Максимов не ворог сам собі. І зрозуміло, що «Ворскла» не на піку своєї готовності. Але чому, по суті, вирішальні м'ячі в обох поєдинках були пропущені полтавчанами у компенсований до основного час?
- Коли я був футболістом, то потрапляв у подібні ситуації. Тут вся справа в психології. І, знову ж таки, невезіння. Не дати суперникові практично нічого створити протягом 90 хвилин, а потім допустити таку безглуздість...

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:19 0

Команди зіграли унічию – 2:2

Коментарі