Наталія ЯРМОЛЕНКО: «Костевич і Омельчук відмінно доповнюють один одного»

Чемпіонка України поділилася думкою про виступ стрільців на Олімпіаді в Токіо

Третю бронзову медаль для України на Олімпійських іграх в Токіо завоювали Олена Костевич і Олег Омельчук у міксті в стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів. Багаторазова чемпіонка України Наталія Ярмоленко поділилася враженнями від виступу нашої змішаної команди.

«Починаючи з 2018 року в програму чемпіонатів світу і Європи включені змагання в міксті в стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів. Весь цей час Україну успішно представляли на цих престижних міжнародних стартах Олена Костевич з Чернігова і Олег Омельчук з Рівного.

Дочекалися вони дебюту цієї дисципліни і в олімпійській програмі. Хоча, якщо відверто, турбувало, чи зможе зібратися Олег Омельчук після невдалого виступу декілька днів тому в індивідуальному заліку. Зміг і в найпотрібніший момент не підвів. Ну, а у силі Олени Костевич - олімпійської чемпіонки Афін - ніхто ніколи не сумнівався. Для мене вона завжди «золота».

Олена і Олег схожі за характером і відмінно доповнюють один одного. У поєдинку за «бронзу» із сербами вони були справжньою командою і заслужено зійшли на п'єдестал, вписавши свої імена в історію Олімпіад», - вважає Ярмоленко.

У суботу Дар'я Білодід принесла збірній України першу медаль на Олімпіаді, завоювавши «бронзу». У неділю «бронзу» виграв український фехтувальник Ігор Рейзлін.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 21:37 0

Обидві команди разом зі збірною Іраку здобули путівки на Олімпіаду 2024