НХЛ. Великі обміни Чикаго і Філадельфії, Вашингтона підпише Овечкіна

Клуби готуються до відкриття ринку вільних агентів

В НХЛ незабаром відбудеться відкриття ринку вільних агентів, а клуби до цього часу намагаються вирішити свої питання зі складом.

Серед великих обмінів відзначимо трейд Філадельфії і Коламбуса: досвідчений Якуб Ворачек покинув Льотчиків і повернувся до складу Блу Джекетс.

Крім того, Арізона віддала Ванкуверу свого топ-захисника Олівера Екман-Ларссона, а Чикаго посилив оборону основним захисником Коламбуса Сетом Джонсом.

Найбільші угоди:

- Філадельфія обміняла форварда Якуба Ворачек в Коламбус на нападника Кема Аткінсона.

- Баффало обміняв форварда Сема Райнхарта до Флориди на воротаря Девона Леві і перший раунд драфта-2022.

- Коламбус обміняв захисника Сета Джонса в Чикаго на перспективного захисника Адама Боквіста і три драфта, в тому числі перший раунд драфта-2022.

- Арізона обміняла провідного захисника Олівера Екман-Ларссона в Ванкувер на форвардів Луї Ерікссона, Джея Бігла, Антуана Русселла і три драфта.

Крім того, ряд клубів встигли перепідписати своїх лідерів до відкриття ринку вільних агентів.

Колорадо продовжив контракт на 6 років з захисником Кейлом Макаром. У минулому сезоні гравець набрав 44 пункти в 44-х матчах.

Бостон на 4 роки продовжив контракт форварда Тейлора Холла.

Вашингтон готується оголосити про новий контракт лідера Олександра Овечкіна. У клубі впевнені, що форвард не покине команду вільним агентом і завершить кар'єру в складі Кепіталз.

Іван Зінченко Джерело: НХЛ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 червня 2024, 16:45 1

Зубко сподівається хоча б на шість команд

Коментарі