Результативний спаринг. Динамо обіграло Газіантеп у контрольному поєдинку

Кияни продовжують готуватися до нового сезону

Київське «Динамо» провело черговий контрольний поєдинок у рамках підготовки до нового сезону. Суперником «біло-синіх» став представник турецької Суперліги - «Газіантеп».

Цікавим експериментом тренерського штабу киян стало використання на вістрі атаки Дениса Гармаша. Але зустріч почалася з неприємного епізоду для «біло-синіх»: вже на 4-й хвилині Сагал ударом у кут відкрив рахунок. Після цього кияни заволоділи перевагою і створили кілька гольових нагод. Активними діями на лівому фланзі виділявся Сідклей. Саме бразилець взяв участь у двох голах своєї команди. Спочатку після навісу Сідклея зі штрафного Попов головою зрівняв результат, а вже в наступній атаці киян Ерсой після прострілу Сідклея зрізав м'яч у власні ворота. Міг бразилець стати автором ще однієї гольової передачі, але після його скидки Гармаш не пробив голкіпера.

У другому таймі тренерський штаб «Динамо» майже повністю оновив склад - на полі залишився тільки Попов. І знову кияни почали тайм з пропущеного м'яча: Максим зрівняв рахунок. Але вже через кілька хвилин Буяльський асистував Кулачу, який з метра розстріляв ворота суперників. Незабаром перевагу своєї команди міг збільшити Родрігес, але після його удару м'яч влучив у штангу.

Надалі гольових моментів біля воріт було небагато, і рахунок більше не змінився.


Фото - twitter.com/Gaziantep

Товариський матч.

«Динамо» - «Газіантеп» - 3:2

Попов (27), Ерсой (28, автогол), Кулач (52) - Сагал (4), Максим (49)

«Динамо» (перший тайм): Бойко, Сирота, Тимчик, Миколенко, Попов, Сідклей, Андрієвський, Шапаренко, Караваєв, Леднєв, Гармаш.

«Динамо» (другий тайм): Бущан, Дубінчак, Попов, Шабанов, Кендзьора, Антюх, Шепелєв, Буяльський, Де Пена, Родрігес, Кулач.

«Газіантеп» (стартовий склад): Гювенч, Джилободжи, Ерсой, Тоска, Джефферсон, Діко, Олковскі, Ніяз, Пехліван, Сагал, Максим.

ДИНАМО - ГАЗІАНТЕП. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 06:15 14

В Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшло велике шоу боксу

Коментарі