Що, знову? Фанати Алькоркона виступили проти трансферу Зозулі

Історія з «Райо Вальєкано» може повторитися

Перехід українського форварда Романа Зозулі в клуб іспанської Сегунди «Алькоркон» може зірватися. Кілька найбільших фанатських угруповань клубу виступили проти підписання Зозулі через його політичні погляди:

«Коли серед груп фанатів існують різні думки, найкраще рішення - вислухати всіх. Але ми всі згодні в одному: це лайно, це породжує розкол, гнів», - йдеться у заяві угруповання «Федерація Пеньяс дель Алькоркон» в соціальних мережах.

«Роман Зозуля - не просто патріот, він фашист, який підтримує батальйон «Азов» - українське нацистське воєнізоване угруповання. Цій особистості немає місця в нашому клубі і місті. Їхня ідеологія прямо суперечить нашим цінностям», - заявили представники фан-клубу «Секція Петак».

«Ми вважаємо, що підписання гравця, який публікував фото з нацистськими цифрами (мається на увазі фото з рахунком 14:88 на баскетбольному табло - прим.) І підтримує ультраправі і фашистські угруповання в своїй країні, - помилка. Це несумісно з цінностями терпимості і поваги, які просуває цей спорт».

Нагадаємо, подібна історія з Зозулею відбувається не вперше. У 2017 році його перехід в «Райо Вальєкано» не відбувся через протести фанатів клубу, яким також не подобалися політичні погляди українського форварда.

Олег Дідух Джерело: AS
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 05 травня 2024, 16:51 2

Стефанос Циципас і Паула Бадоса більше не разом

Коментарі