Металіст заплатить за оренду стадіону в 10 разів більше, ніж Металіст 1925

Клуб Першої ліги буде платити 300 тисяч грн за матч, а клуб УПЛ – 30 тисяч грн

Відроджений клуб «Металіст», який виступає у Першій лізі, заплатить за оренду стадіону в Харкові в 10 разів більше, ніж «Металіст 1925», клуб УПЛ.

З оприлюднених документів випливає, що «Металіст» буде платити 300 тисяч грн за один матч, а «Металіст 1925» - 30 тисяч грн. Така пільгова ціна для клубу УПЛ виникла через те, що «Металіст 1925» продовжив уже існуючий договір.

Раніше екс-власник «Металіста» Олександр Ярославський про оренду стадіону говорив:

«Керівництво стадіону «Металіст» виставило клубу рахунoк - 300 тисяч гривень за проведення одного матчу. Я підтвердив і погодився на ці цифри. Не я їх сьогодні плачу, платять ті хлопці, з якими я домовився.

Я згоден платити цю суму, коли буду повноцінно фінансувати «Металіст». Я вважаю, що це навіть маленька сума. «Шахтар» за матч на НСК «Олімпійський» платить 540 тисяч гривень. «Динамо» приблизно таку ж суму платить, трохи меншу. Правда, вони укладали договір раніше, і зараз сума буде збільшена.

Я думаю, з урахуванням того, що інфраструктура «Металіста» дорога і вимагає догляду - ця сума маленька. Я б на місці стадіону призначав 400 тисяч гривень за матч. Такі ж умови будуть і для «Металіста 1925». Ні у кого не буде окремих умов. Не може бути для когось менше, для когось більше».

ФОТО. Документи, що містять ціну оренди стадіону «Металіст»

Микола Степанюк Джерело: Prosport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 18:53 10

Тимчика покарано за грубу гру в матчі з Дніпром-1

Коментарі