КуПС – Ворскла – 2:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма першого поєдинку другого раунду кваліфікації Ліги конференцій

В четвер, 22 липня, відбудеться перший поєдинок другого раунду кваліфікації Ліги конференцій, в якому зіграють фінський «Куопіон Паллосеура» і полтавська «Ворскла». Гра відбудеться в Куопіо на полі стадіону «Савон Саноман Арена», початок - о 19:00.

Першою українською командою, яка візьме участь в новоствореній Лізі конференцій, стане полтавська «Ворскла». Історичний перший поєдинок вона проведе проти фінської команди, яку переважно скорочено називають «КуПС». Підопічні Максимова готувалися до гри в нормальному режимі , провівши традиційні збори. З втрат можна назвати Кулача, Васіна, Сапая, Ребенка, Альюна, які не зіграють в матчі, оскільки покинули клуб з різних причин, проте підсилення також є - в першу чергу це форвард Есеола та захисники Тамм і Бондаренко. Суперник хоч і зубастий (в першому раунді кваліфікації після поразки «Ноа» в гостях з рахунком 0:1 фіни відвантажили вдома вірменам п'ять голів), проте цілком під силу полтавській команді.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «КуПС» - «Ворскла». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 06:00 4

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

Коментарі