Скандал? У роздягальнях змінили емблему Металіста 1925 на лого Металіста

У Харкові два клуби ламають списи навколо стадіону «Металіст»

Виконавчий директор «Металіста 1925» Андрій Нєдєлін повідомив, що в роздягальні на стадіоні «Металіст» демонтували написи клубу «Металіст 1925» та встановили лого відродженого «Металіста»:

«Пост болю, або єб***тим немає спокою. Все, що потрібно знати про «відродження» футболу в Харкові.

Сьогодні у рамках «приватно-міського партнерства», під крики: «Слава КПРС», «відродили» домашню роздягальню «Металіста 1925» на ОСК «Металіст», де цієї весни, за тиждень до старту чемпіонату, був проведений капітальний ремонт обох роздягалень і виконаний брендинг нашої домашньої роздягальні в клубних кольорах.

Однак ніщо не завадило сьогодні запопадливим «реконструкторам» без докорів сумління демонтувати цю обробку, причому ніхто навіть не поцікавився думкою клубу, не проговорив механізм компенсації за завдану шкоду. Просто взяли, знищили, показавши зайвий раз, що ви, «Металіст 1925», тут ніхто і звати вас ніяк.

Хочеться відзначити, що «Металіст 1925» має діючий договір з ОСК «Металіст» до кінця сезону 2022/23. При цьому, поступившись одним з приміщень роздягалень, на користь «Металіста» - якраз тим самим, що вони хотіли використовувати у якості домашньої.

Судячи з фото, доступних у коментарях, думаю, знову слід очікувати переїзд грози авторитетів українського футболу в приміщення «відродженої» роздягальні. Цей пост висловлює особисту думку автора і жодним чином не пов'язаний з його посадою».

Було:

Стало:

Микола Степанюк Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 07:15 0

Тренери змінюються – зона вильоту не віддаляється

Коментарі