Львів завершив збори перемогою над Нивою з Тернополя

У 1-му турі УПЛ «Львів» зустрінеться з «Маріуполем»

У заключному спарингу напередодні старту нового сезону «Львів» переміг тернопільську «Ниву» (1:0).

Старт зустрічі важко назвати жвавим: спека «30+» не давала грати на повну. Гольових можливостей не було: команди майже не залишали вільних зон біля воріт. «Львів» на правах номінального господаря та команди вищої за рангом володів м'ячем та контролював ситуацію на полі. Така перевага, щоправда, у забитий гол не конвертувалася.

Кілька вартих уваги моментів все ж було. Зокрема, момент Нича, коли нападник не зумів оперативно зорієнтуватися у воротарській зоні «Ниви». Також був напівмомент Шини. Бразилець виконував простріл-удар вздовж лінії воріт, але м'яч у сітці так і не опинився. Команди пішли відпочивати, не відкривши рахунок.

Після розмов у перерві з наставником Анатолієм Безсмертним «синьо-золоті леви» попереду стали діяти більш активно. Фране бив штрафний. Півзахисник філігранно виконав удар з 20 метрів та влучив у поперечину. На підбиранні першими були тернополяни.

«Львів» продовжував тиснути. Єдиний гол трапився на 89 хвилині. Ренан холоднокровно замкнув передачу з флангу. Невдовзі після цього пролунав фінальний свисток.

Наступний поєдинок львів'ян буде вже офіційним. У 1-му турі УПЛ «Львів» зустрінеться з «Маріуполем». Гра відбудеться у п'ятницю, 23 липня о 19:30 на стадіоні «Арена Львів».

Товариський матч

17 липня, Львів, стадіон «Сокіл»

«Львів» - «Нива» Тернопіль - 1:0

Гол: Ренан, 89

«Львів», 1 тайм: Костик, Бусько, Романчук, Довгий (к), Якімець, Фране, Брікнер, Шина, гравець на перегляді, Ернест, Нич.

«Львів», 2 тайм: Костик, Зозуля, Романчук (гравець на перегляді, 60), Довгий (к), Якімець (гравець на перегляді, 60), Фране, Брікнер (Крушинський, 60), Шина (Ременяк, 60), Ернест, Нич (гравець на перегляді, 60), Ренан.

Микола Степанюк Джерело: ФК Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 17:28 3

У кулуарах подейкують, що Володимир Дубинський готовий суттєво розщедритися на футбол

Коментарі