Динамо – Ніцца – 1:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма товариського матчу

Товариський матч.

«Динамо» Київ - «Ніцца» - 1:2

Шкурін, 38 - Ндойє, 70, Труйє, 80

Вівчаренко, 81 - Аталь, 39, Тодібо, 51

«Динамо» Київ: Бойко (Бущан, 46) - Дубінчак (Вівчаренко, 75), Сирота, Кендзьора, Тимчик - Шепелєв (Гармаш, 63), Андрієвський (Коробенко, 75) - Де Пена (Беніто, 75), Буяльський (Лєднєв, 63), Родрігес (Антюх, 63) - Шкурін (Супряга, 46).

Запасні: Моргун, Попов, Сідклей, Шабанов.

«Ніцца»: Бенітес - Тодібо, Данилюк, Нсокі - Камара, Тюрам, Сміт, Аталь - Ндойє, Гурі, Стенгс.

Запасні:

Стадіон: «Стад Арбер» (Мерен, Швейцарія).

У суботу, 17-го липня, відбудеться товариський матч, в якому змагатимуться «Динамо» Київ та «Ніцца». Матч пройде в Мерен (Швейцарія), на полі стадіону «Стад Арбер», початок о 21:00.

Підопічні Мірчі Луческу переходять до заключного етапу передсезонних зборів, який для них буде супроводжуватися поєдинками проти дійсно сильних команд. Зокрема, до таких можна сміливо віднести французьку «Ніццу», яка має один із наймолодших за середнім віком гравців складів у Лізі 1, однак це не завадило колективу Крістофа Галтьє забратися на дев'яту сходинку за підсумками минулого сезону національної першості. До речі, у цій грі ми можемо побачити «збірників» киян.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Динамо» Київ - «Ніцца». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 10:00 3

Агіт Кабаєл готовий провести бій з українським чемпіоном

Коментарі