Василь КОБІН: «Минаю потрібні досвідчені гравці. Не відмовимося від оренди»

Наставник продовжить роботу в УПЛ

Тренер «Миная» Василь Кобін поки не готовий сказати, які завдання будуть у команди в УПЛ, проте розраховує на посилення складу.

- Легіонери і орендовані гравці у «Миная» будуть?

- Зараз складно говорити, але, напевно, будуть. На трансферному ринку зараз висока конкуренція. У боротьбу за гідних футболістів включилися також клуби першої ліги, які будуть ставити завдання вийти в УПЛ. Якісних вільних гравців не так багато. Тому якщо у нас буде можливість підсилитися кимось із орендованих футболістів, ми від такої можливості відмовлятися не будемо.

- «Минаю» потрібні гравці всіх амплуа?

- Звичайно, кадровий потенціал після вильоту команди з УПЛ змінився. Футболістів з контрактами у нас залишилося мало, переважно молоді гравці, хлопці з U-19. Тому, звичайно, нам потрібні досвідчені футболісти, які зможуть підсилити команду.

- Які завдання будуть стояти перед командою, з огляду на екстрене повернення в УПЛ? Боротьба за виживання?

- Думаю, про це можна буде говорити тільки після того, як завершиться селекційна робота і почнеться чемпіонат. Упевнений, що якщо ми добре попрацюємо на трансферному ринку і зможемо запросити футболістів, яких хочемо бачити, тоді будемо ставити завдання. Думаю, що за тиждень до старту в УПЛ розуміння в цьому питанні у нас вже буде. Зараз немає сенсу розкидатися гучними словами, тому що йде процес селекції.

Раніше повідомлялося, що клуб розраховує підписати Євгена Селезньова.

Іван Зінченко Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 13:01 0

Поєдинок відбудеться 27 квітня о 14:30 за Києвом

Коментарі