РЕШФОРД: «Можу забивати пенальті уві сні, а цей не забив. Я підвів всіх»

Вінгер збірної Англії звинувачує себе у поразці команди

Гравець збірної Англії Маркус Решфорд опублікував великий пост після поразки команди від Італії у фіналі Євро-2020.

Нагадаємо, Англія поступилася Італії (1:1, 2:3 - по пенальті). Один з 11-метрових не реалізував Решфорд. Форвард вибачився за це.

«Не знаю, якими словами описати свої почуття. У мене був непростий сезон. Очевидно, це всім було ясно. Ймовірно, я підійшов до фіналу з недоліком впевненості. Завжди налаштовував себе на пенальті, але тут я відчув, що щось не в порядку. Довгим розгоном я хотів дати собі більше часу, але результат виявився не таким, як я хотів.

Я відчував, що підвів своїх партнерів, що підвів всіх. Пенальті - це все, що у мене попросили, щоб допомогти команді. Я можу забивати пенальті навіть уві сні, але не забив цей. Я прокручую це у себе в голові з часу того удару з пенальті. Ймовірно, немає слів, які могли б описати мої почуття. Фінал. 55 років. Один пенальті. Історія. Можу лише попросити вибачення. Хотів би, щоб все склалося по-іншому», - написав Решфорд.

Відзначимо, що вирішальний пенальті не забив молодий вінгер Букайо Сака. Після цього 19-річного футболіста жорстко ображали в соцмережах.

Максим Гаптар Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 23:15 0

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» з рахунком 4:2 у 34-му турі Ла Ліги

Коментарі