Олег ЛУЖНИЙ: «У фіналі буду вболівати за Англію»

Легенда «Динамо» - про фінал Євро-2020

Екс-гравець лондонського «Арсеналу» Олег Лужний поділився очікуваннями від фіналу Євро-2020 між Італією та Англією (11 липня):

«Фінали таких турнірів проходять в жорсткій безкомпромісній боротьбі з першої і до останньої секунди. Вирішальним чинниками можуть стати збалансованість складу, хороша фізична підготовка, дисципліна в командній грі, підстраховка.

Зазначу, що комплектація складу збірних Італії та Англії знаходиться на дуже високому рівні, багато зіркових гравців, що напевно до душі вболівальникам. У англійців існують невеликі прогалини при поверненні з атаки в оборону, але в інших аспектах команда Гарета Саутгейта виглядає солідно.

Всі лінії працюють взаємопов'язано і збалансовані за виконавською майстерністю, атаки відбуваються на високих швидкостях, регулярно створюються небезпечні моменти.

Сподіваюся, що багатомільйонна армія вболівальників побачить вживу на «Вемблі» і по телебаченню змістовну гру, отримає задоволення від гри і забитих м'ячів. Особисто я буду вболівати за збірну команду Англії, і сподіваюся побачити на табло в кінці гри рахунок 1:0 або 2:1 на користь англійців».

Олег Дідух Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:36 18

Циганков і Довбик були важливими гравцями суперуспішного сезону

Коментарі