Тай Туіваса – Грег Харді. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 264

Найближчої неділі вночі і вранці в Лас-Вегасі (штат Невада, США) на переповненій «T-Mobile Arena» пройде турнір UFC 264. Вся увага фанатів на цьому шоу буде прикута до третьої частини протистояння Конора МакГрегора з Дастіном Пор'є. Але давайте поглянемо на те, хто ще поб'ється на UFC 264.

В основному карді UFC 264 сутичку проведуть два фізично потужних важковаговики, що не хапають зірок з неба, Тай Туіваса і Грег Харді. У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал Setanta Sports. Орієнтовний початок бою - 06:00 за київським часом.

Туіваса (12-3) за останні місяці реабілітувався за серію невдач. Почавши кар'єру в UFC з перемог над Сирілом Аскером і Андрієм Орловським, «Бам Бам» потім програвав тричі поспіль - Джуніору дос Сантосу, Благою Іванову і Сергію Співаку. У жовтні 2020 року Туіваса повернувся з перемогою нокаутом над Стефаном Струве в першому раунді, закінчивши кар'єру «Хмарочоса», а у березні менш ніж за хвилину він відправив у нокаут Гаррі Хансакера.

Колишній футболіст NFL Харді (7-3) став одним з небагатьох в UFC, хто минулого року провів три поєдинки. У травні і жовтні він переміг Йоргана Де Кастро і Моріса Гріна відповідно, а ось під саму завісу року в другому раунді був забитий на землі до зупинки Марчином Тибурою.

Прогноз на бій

Клітку розділять два яскраво виражених панчери. Однак Харді в технічному плані, як ударник, поступається супернику, та й в ударній потужності теж. Припускаємо, що поєдинок буде проходити під акомпанемент Туіваси, він може як перемогти опонента ТКО затяжною серією ударів, так і зрубати його одним ударом. Не виключений варіант, що Харді витримає все, і бій пройде всі три раунди.

Хоча повністю лакі-панчу у виконанні Харді не можна виключати. У Туіваси не найкращий захист у стійці і не найміцніше підборіддя.

Перемога Туіваси нокаутом у 2-му раунді

Основний кард

Конор Макгрегор - Дастін Пор'є

Гілберт Бернс - Стівен Томпсон

Грег Харді - Тай Туіваса

Ірен Алдана - Яна Куницька

Кріс Моутіньо - Шон О'Меллі

Попередній кард

Карлос Кондит - Макс Гріффін

Мічел Перейра - Ніко Прайс

Райан Холл - Ілія Топурія

Дрикус дю Плессі - Тревін Джайлс

Ранній попередній кард

Джессіка Ай - Дженніфер Майя

Омарі Ахмедов - Бред Таварес

Джером Рівера - Жалгас Жумагулов

Ален Амедовськи - Ху Яоцзун

Сергій Лебедєв Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:31 93

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів