ХАРЧЕНКО: «Треба постаратися провести наступний чемпіонат світу в Україні»

Спеціаліст – про відмову України виступати на пляжному Мундіалі в Москві

Почесний президент асоціації пляжного футболу України Сергій Харченко прокоментував рішення Української асоціації футболу не відправляти збірну України на фінальну частину чемпіонату світу в Москву.

«З 2016 я не є спортивним чиновником, тому можу сказати тільки, як уболівальник. Наша держава прийняла рішення заборонити збірній з пляжного футболу їхати на фінал ЧС до Москви, тому нам залишається змиритися і прийняти його таким, яке воно є. Рішення треба виконувати.

Чи потрібно було грати відбірковий турнір? Напевно, нашим футбольним чиновникам можна було прочитати цю ситуацію завчасно, передбачити її. Можна сказати, що ніхто не очікував, що наша команда вийде в фінал, але така політика повинна бути системною, щоб прорахувати такий результат. Але після бійки кулаками не махають, тому залишається прийняти рішення держави.

Чи боролися б українці за титул чемпіонів у Москві? Не будемо гадати. Але, на мій погляд, зараз у нас найсильніша збірна з пляжного футболу за останні шість років, з того моменту, як Україна виграла Євро в 2016 році. Матч зі Швейцарією показав, що команда на божевільному ходу.

Думаю, тепер нам треба об'єднатися, щоб постаратися провести наступний чемпіонат світу в Україні, і тоді ми точно візьмемо в ньому участь», - сказав Харченко.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 06 травня 2024, 15:15 4

Еліна була максимально відвертою

Коментарі