Перевірка молодих. Динамо впевнено обіграло Дівонн в контрольному поєдинку

Кияни провели спаринг на навчально-тренувальному зборі

Київське «Динамо» провело черговий контрольний поєдинок на навчально-тренувальному зборі. Суперником команди Мірчі Луческу став представник регіональної ліги Франції «Дівонн». У цьому спарингу тренерський штаб «біло-синіх» дав проявити себе молоді команди і футболістам, які перебувають на перегляді.

Кияни одразу заволоділи перевагою і почали демонструвати більш високий клас. Перше взяття воріт відбулося після помилки захисника «Дівона» Емаля, який невдало прийняв м'яч. Вікентій Волошин зіграв на перехопленні і відправив футбольний снаряд у ворота. Незабаром Цитаїшвілі і Дубінчак організували простріл з лівого флангу, і Кулач подвоїв перевагу «біло-синіх». До перерви динамівці мали ще кілька гольових можливостей, але рахунок не змінився.

У другому таймі малюнок гри не змінився, але футболісти французької команди вже частіше почали проводити свої атаки і ледь не розмочили рахунок після флангового навісу. Але потім кияни знову змусили суперників оборонятися. Кулач заробив пенальті і сам точно пробив з 11-тиметрової позначки. А потім класне закидання від Бражка технічно реалізував Цитаїшвілі. Крапку в матчі поставив Ванат, який відправив м'яч у ворота з лівого кута штрафного майданчика.

5:0 - «Динамо» здобуло перемогу і продовжує готуватися до нового сезону.

Товариський матч.

«Динамо» - «Дівонн» - 5:0

В.Волошин (13), Кулач (18; 60, пенальті), Цитаїшвілі (68), Ванат (86)

«Динамо»: Моргун (Кучерук, 46), Біловар, Вівчаренко, Скорко (Кравченко, 57), Дубінчак, В.Волошин, Бражко, Цитаїшвілі, Коробенко, Н.Волошин (Антюх, 57), Кулач (Ванат, 63).

Дівонн-ле-Бен (Франція)

ДИНАМО - ДІВОНН. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 20:36 3

Звання абсолюту буде у переможця 2 тижні – до поєдинку Хргович – Дюбуа

Коментарі