Італія – Іспанія. Прогноз і анонс на матч 1/2 финалу Євро-2020

Інтригуюче протистояння двох топових збірних

У вівторок, 6 липня, в Лондоні відбудеться перший півфінальний матч чемпіонату Європи з футболу, в якому Італія зіграє з Іспанією. Яскрава вивіска, адже між собою зустрічаються команди, які на цьому турнірі демонструють цілісний і якісний футбол.

Італія

Збірна Італії з першого туру Євро-2020 показала свої сильні якості і з кожним туром тільки зміцнювала позиції. Підопічні Роберто Манчіні не помітили свою групу, по черзі обігравши Туреччину (3:0), Швейцарію (3:0) і Уельс (1:0). Критики стверджували, що ці результати оманливі, адже здобуті в слабкій групі, але і Швейцарія і Уельс вийшли до плей-оф, швейцарці взагалі дійшли до чвертьфіналу, де поступилися Іспанії лише в серії пенальті. У плей-оф в Італії суперники були міцніші, з Австрією «Скуадра Адзурра» помучилася, але здобула перемогу з рахунком 2:1. З Бельгією теж був непростий матч, але і тут італійці дотерпіли і обіграли суперника з мінімальним розривом - 2:1.

Протягом турніру італійці добре грали в різних складах. Початок турніру пропустив Марко Верратті, де його добре замінив Мануель Локателлі. Потім матчі пропускав Джорджо К'єлліні, але ветерана замінив Ачербі. Зараз зв'язка захисників К'єлліні-Бонуччі в строю. В останньому матчі важку травму отримав Спінаццолла, який пропустить мінімум пів року, таким чином, його повинен замінити Емерсон.

У матчі з Іспанією інтригуючим буде протистояння середніх ліній, де італійська трійка Жоржиньо-Барелла-Верратті буде протистояти Бускетсу, Коке і Педрі.

Іспанія

Іспанія традиційно є одним з головних фаворитів будь-якого міжнародного турніру. На цьому чемпіонаті команда Луїса Енріке довго запрягала. Невиразні нічиї зі Швецією і Польщею не сподобалися уболівальникам. Дуже багато негативу дісталося форварду Альваро Мораті, який ніяк не міг реалізувати свої моменти. Потім команда реабілітувалася, знищивши Словаччину (5:0). В 1/8 фіналу був дуже хороший матч з Хорватією (5:3). Хоча по ходу матчу іспанці втратили перевагу і гра перейшла в додатковий час. Але в екстра-таймах «Фурія Роха» не залишила шансів хорватам і перемогла. Незважаючи на сценарій поєдинку, перемога Іспанії була очевидною.

Ключовим гравцем цієї команди є Серхіо Бускетс, саме в перших матчах, коли хавбек відбував ізоляцію через коронавірус, в Іспанії були проблеми з розіграшем м'яча. Зараз команда демонструє свій футбол, контролюючи м'яч. Матч 1/4 фіналу з Швейцарією став для іспанців одним з найневдаліших. Команда лідирувала в рахунку, але втратила перевагу, а потім не змогла дотиснути суперника, який був у меншості. Але в серії пенальті все вирішилося і тепер Іспанія буде змагатися за вихід до фіналу.

Прогноз

Вважаємо, що це буде рівне протистояння, де більш стабільна Італія повинна здобути перемогу. Нашим прогнозом буде ставка - перемога Італії з коефіцієнтом 2.46 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади:

Італія: Доннарумма - Ді Лоренцо, Бонуччі, К'єлліні, Емерсон, Барелла, Жоржиньо, Верратті, К'єза, Іммобіле, Інсіньє.

Іспанія: Сімон - Аспілікуета, Ляпорт, Торрес, Альба, Коке, Бускетс, Педрі, Торрес, Мората, Ольмо.

6 червня, вівторок

Італія - Іспанія
Лондон. Стадіон «Вемблі». 22:00
Пряма ТБ-трансляція - телеканал «Україна», відеосервіс OLL.TV
Арбітр: Фелікс Брих (Німеччина)
ІТАЛІЯ - ІСПАНІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua - 2:1
Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 травня 2024, 23:55 1

Іга виграла у Аріни у фіналі ґрунтового турніру WTA 1000 у Мадриді

Коментарі