ПАВЕЛКО: «Дякую за Євро-2020! Нові перемоги попереду. Дякую за емоції»

Президент УАФ поділився своїми враженнями після повернення збірної

Президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко поділився своїми враженнями після повернення збірної України на батьківщину з Євро-2020, де команда пробилася до чвертьфіналу турніру:

«Ми, більш ніж 40 мільйонів громадян нашої держави й мільйони земляків із Румунії, Нідерландів, Великої Британії, Італії, а також Португалії, Сербії, Люксембургу, Литви та багатьох інших країн по всьому світу, разом пройшли цей незабутній шлях від першого матчу відбору Євро-2020 проти чинного чемпіона континенту, збірної Португалії, до фінального свистка в поєдинку 1/4 фіналу турніру.

Протягом цих майже двох років ми були одним цілим, а наші синьо-жовті серця билися в одному ритмі зі збірною, в єдиному звучанні з вічними оберегами нашої держави - «Слава Україні!», «Героям слава!» І ми залишаємося одним цілим! Тому що всі ми є частинкою єдиної й неподільної України! Із Кримом, Донецьком, Луганськом, моїм рідним Дніпром, Львовом, Ужгородом, Києвом, Одесою й усіма нашими містами й селами. Як на мапі нової форми збірної, яка стала найпопулярнішою на цьому чемпіонаті Європи.

Дякуємо за Євро-2020! Нові перемоги попереду! Дякуємо за незабутні емоції!» - сказав Андрій Павелко.

ФОТО. Як вболівальники зустріли збірну України

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:48 2

Ветерани «Челсі» та «Атлетика», легенда «Боруссії», зірка «Мілана» та ще один із «ПСЖ»

Коментарі