Україна залишає Євро, сумні справи Олімпіка і Десни, Іванісеня поїхав у РФ

Головні новини за 3 липня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за п'ятницю, 3 липня.

1. Леви шансів не залишили. Україна з розгромним рахунком програла Англії. Збірна України поступилася в 1/4 фіналу чемпіонату Європи.

2. Джерело: донецький Шахтар підписав аргентинського форварда. Контракт 24-річного Клаудіо Спінеллі належить італійському «Дженоа».

3. Джерело: Десна і Олімпік залишать УПЛ, їх замінять Минай та Металіст. В українському футболі все дуже складно: Олег Ящук повідомив цікаві новини.

4. ФОТО. Іванісеня прибув до розташування Крильєв Совєтов. Український футболіст продовжить кар'єру в РФ.

5. Гра рівних суперників. Данія виявилася фартовішою і вийшла в півфінал Євро. Данці обіграли Чехію в 1/4 фіналу чемпіонату Європи.

6. Велика сума. Стало відомо, за скільки Гент хоче продати Яремчука. Форвард збірної України, швидше за все, буде проданий цього літа.

7. Знову нічия. Динамо і Лозанна не визначили найсильнішого в спарингу. Кияни провели другий контрольний поєдинок на навчально-тренувальному зборі в Швейцарії.

8. ВІДЕО. Карта України - брудна пляма? Як телеведуча образила посла. Посол України у Великій Британії Вадим Пристайко відреагував дипломатично.

9. Ферстаппен взяв поул в Австрії, неймовірний Норріс, провал Хемілтона. Ферстаппен не без проблем випередив Норріса.

10. ШЕВЧЕНКО: «Допоки не буде хорошого чемпіонату, збірну тут не побачимо». Головний тренер збірної України прокоментував поразку від Англії.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 06:55 1

Українцем цікавляться «Мілан», «Наполі» та «Боруссія Дортмунд»