ЛЕВЧЕНКО: «На відміну від Англії, у нас немає такої довгої лави запасних»

Спеціаліст - про майбутній матч

Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко поділився очікуваннями від матчу 1/4 фіналу Євро-2020 з Англією.

- Зрозуміло, що збірна України буде на підйомі, оскільки добилася перемоги, далеко пройшла на чемпіонаті Європи, - все це додало позитивних емоцій і підняло нашу національну команду на психологічну висоту. З одного боку, це радує, але з іншого - може викликати помилкове відчуття, що всього вже досягли... Але ж можна досягти більшого і увійти в історію, якщо вдасться пробитися до півфіналу Євро-2020. Подібне може статися одного разу в житті.

- Чи може Андрій Шевченко в матчі з Англією зробити зміни в складі?
- Складно сказати. Дуже багато чого буде залежати від фізичного стану хлопців. Адже не секрет, що не всі футболісти зможуть відновитися після непростого матчу зі Швецією. Однак, я сподіваюся, що лідери збірної України підійдуть до чвертьфіналу в нормальному стані. На відміну від Англії, у нас немає такої довгої і якісної лави запасних. Англійці можуть легко зробити ротацію. Втім, і у нас є хороші запасні - ті ж Макаренко і Довбик, які вийшли на заміну в поєдинку зі шведами і каші не зіпсували.

- Збірна Англії на Євро-2020 не пропустила жодного м'яча. Оборона англійців дійсно настільки неприступна?
- Вона, безумовно, заслуговує на компліменти, але гольові моменти біля воріт Пікфорда суперники створювали, тільки ось забити не могли... В цілому, захист і півзахист англійців на чемпіонаті Європи виглядають дуже солідно. Крім того, у них дуже швидкі фланги, блискавичний перехід від оборони в атаку. І все це діє комплексно, як годинниковий механізм. Ви тільки згадайте Кейна, який 90 хвилин може працювати на різних ділянках поля, а на 91-й включитися попереду і забити.

Україна - Англія. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Євро-2020

Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:20 4

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі