Чотири українські клуби виступатимуть в єврокубках 2021-2022 років

Жіночий «Прометей» стартує в кваліфікації Ліги чемпіонів, 3 чоловічих клуби зіграють в Кубку Виклику

Восени нинішнього року, як зазвичай, розпочнуться ігри волейбольних єврокубкових турнірів. В новому сезоні від України в них мають виступити чотири клуби.

Так, чемпіон країни і володар національного Кубку жіночий СК «Прометей», який тепер представлятиме місто Дніпро, у 2-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів зіграє проти словенського клубу «Камник». Перша гра пройде у Запоріжжі в період з 5 по 7 жовтня, а матч-відповідь в Словенії в період з 12 по 14 жовтня.

В разі успіху, в 3-му кваліфікаційному раунді українки зустрінуться з переможцем пари «Невшатель» (Швецария) - «Младост» (Хорватія) або «Гран-Канарія» (Іспанія).

А ось три чоловічі українські волейбольні команди прийняли рішення виступати в Кубку Виклику. Так, спочатку з 1/32 стартують срібні призери попереднього чемпіонату «Епіцентр-Подоляни» з Городка Хмельницької області та бронзовий призер харківська «Юракадемія». Перші зіграють зі словацькою «Братиславою» (в гостях у період з 9 по 11 листопада і вдома в період з 16 по 18 листопада), а харків'яни в ті ж терміни з австрійським «Амштеттеном». Тільки спочатку вони прийматимуть суперників вдома, а потім вирушать до Австрії.

І, нарешті, чемпіон України львівський «Барком-Кажани» почне свій виступ в Кубку Виклику з 1/16 фіналу. Тут їм буде протистояти словенська «Любляна». Перший матч відбудеться в період з 30 листопада по 2 грудня в гостях, а другий в період з 7 по 9 грудня у Львові.

Додамо, що вперше за останні роки не побачимо ми в єврокубках багаторазового чемпіона України жіночий клуб «Хімік» з Южного Одеської області.

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі