Франція – Швейцарія – 3:3 (пен. 4:5). Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 1/8 фіналу Євро-2020

В понеділок, 28 червня, відбудеться поєдинок 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу, в якому змагатимуться збірні Франції та Швейцарії. Матч Євро-2020 пройде в Бухаресті на полі стадіону «Арена Націонале», початок о 22:00.

Обидві команди в своїх групах не набрали багато залікових балів - швейцарці, зігравши внічию з Уельсом і програвши італійцям, в останньому турі групового етапу виграли в турків і здобули чотири очки і третє місце в групі, а чемпіони світу виграли тільки в Німеччини, звівши матчі з угорцями та португальцями внічию. Але і цього підопічним Дешама вистачило, щоб зайняти перше місце в «групі смерті» і пройти далі. А що цей прохід буде, практично ніхто й не сумнівався. Більше того, збірну Франції багато експертів та вболівальників вважають одним з головних претендентів на перемогу в чемпіонаті Європи. Звісно, французи сильні (не будемо вкотре перераховувати їхніх зіркових виконавців), статистика особистих зустрічей на їхньому боці, букмекери віддають перевагу теж не Швейцарії, але на полі буває всяке. Будемо дивитися в понеділок.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Франція - Швейцарія. За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 12:00 1

14–15 травня відбулися перенесені матчі 34-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі