Нідерланди – Чехія – 0:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 1/8 фіналу Євро-2020

У неділю, 27 червня, відбудеться поєдинок 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу, в якому змагатимуться збірні Нідерландів та Чехії. Матч Євро-2020 пройде в Будапешті на полі стадіону «Пушкаш Арена», початок о 19:00.

За перебігом турніру для збірної Нідерландів ми, українські вболівальники, пильно спостерігали, оскільки ця команда була у нашій групі. Ще досі свіжі в пам'яті і вирвана перемога підопічних де Бура в матчі з українцями, і впевнений виграш в Австрії, і декласування Північної Македонії, а також геройства Думфріса, літак зі словами «Просто 4-3-3» та багато іншого. Чехи ж були трохи менше в полі нашого зору, та їхня головна надія, Патрік Шик, явно не давав про себе забути, забиваючи в групі гол за голом. Цих голів якраз і вистачило, щоб зайняти третє місце і вийти в плей-оф. Звичайно, фаворитом майбутнього матчу є збірна Нідерландів, але можливо, на нас очікуватиме сенсація?

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Нідерланди - Чехія. За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:40 59

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі