Україна вийшла на чемпіонат світу з пляжного футболу, перегравши Швейцарію

Божевільний матч закінчився нашою перемогою!

Оскільки на чемпіонат світу виходять чотири кращі команди європейської кваліфікації, то завдання для обох збірних було гранично ясним - перемога будь-якою ціною. І матч підтвердив ці очікування.

З перших хвилин українці побігли в атаку і показали суперреалізацію, відразу забивши два голи. Швейцарці не програвали в матчі тільки неповних три хвилини, поки рахунок був 0:0. Впродовж всієї гри трималася різниця в кілька голів, інколи номінальні господарі скорочували її до мінімуму, але не більше.

Хет-триком відзначився Щериця, забивши і з штрафного, і в падінні через себе. Дубль на рахунку Войтенка, ще один гол в своєму активі має Заворотний. В швейцарців найактивнішими були Деян Станкович і Борер.

Відзначимо, що наші в кінці гри не гребували грати просто на відбій. Допомагало також те, що суперники дуже поспішали і робили помилки в елементарних ситуаціях. Такі проблеми виникли на останніх секундах і в підопічних Костенка, але наші хлопці вистояли.

Попереду - півфінал і, найголовніше, вихід на чемпіонат світу вже в кишені!

Відбірковий турнір ЧС-2021. 1/4 фіналу.

Швейцарія - Україна - 5:6.

Борер, 5, Станкович, 10, 26, Годелья, 24, Кесслер, 33 - Заворотний, 3, Щериця, 4, 18, 28, Войтенко, 9, 19.

Борер, 19 - Борсук, 32

Швейцарія: Кесслер, Моноуд, Н. Годелья, Лузер, Ванджі Чатат, Шірінзі, Рюттіманн, Г. Годелья, Отт, Станкович, Борер, Спаккаротелла, Штейнеманн, Остген, Мігель.

Україна: Неруш, Гладченко, Сабатюк, Ігор Борсук, Пачев, Сіренко, Зборовський, Войток, Корнійчук, Щериця, Пашко, Заворотний, Макеєв, Медведь, Войтенко, Глуцький.

Арбітр: Серхіо Філіпе Гомес Соарес (Португалія)

Назаре (Португалія)

ШВЕЙЦАРІЯ - УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:44 0

Поєдинок відбудеться 2 травня о 22:00 за Києвом

Коментарі