Італія — Австрія. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Євро-2020

Кривдники збірної України постараються дати бій грізній італійській команді

У суботу, 26 червня, відбудеться поєдинок 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу, в якому зіграють збірні Італії та Австрії. Матч пройде в Лондоні на стадіоні «Вемблі».

Італія

Збірна Італії граючи пройшла свою групу А, здобувши три перемоги з трьох можливих за різниці забитих і пропущених м'ячів 7-0. У першому матчі італійці не пощадили Туреччину - 3:0, у другому з таким самим рахунком розбили Швейцарію, ну а в третьому здолали Уельс (1:0), не витративши при цьому зайвих сил.

Про Італію вже говорять як про одного з головних фаворитів поточного чемпіонату Європи, але чи не зарано робити далекосяжні висновки? Група у команди Роберто Манчіні підібралася, прямо скажемо, не найсильніша. Так, Італія досить багато забила і зовсім не пропустила, але в плей-оф їй доведеться куди складніше.

Австрія

Національна команда Австрії добре знайома українським любителям футболу, адже саме з нею збірна України зустрілася в останньому турі групового етапу Євро і програла 0:1. До цього Австрія впевнено обіграла Північну Македонію (3:1) і поступилася Нідерландам (0:2).

Варто зазначити, що Австрія - потужна і тактично гнучка команда, яка вміє вчасно застосовувати колективний пресинг і створювати масу небезпечних моментів. Мабуть, Австрія виглядає сильнішою, ніж будь-яка з команд, які були в групі в Італії. І своїми шансами австрійці мають намір скористатися на всі сто.

«Ще тільки вийшовши до 1/8 фіналу, відразу ж хочеться пробитися до чвертьфіналу. Ми сповнені рішучості доїхати і до Мюнхена. Нехай ймовірність цього складає всього лише декілька відсотків, але навіть з такими шансами можна добитися багато чого в житті», - зазначив головний тренер збірної Австрії Франко Фода.

Очікування

Як би там не було, Італія - ​​явний фаворит протистояння, з чим згодні і всі букмекери. Але Австрія готова дати серйозний бій італійській команді, австрійці вже довели, що вміють грати в сучасний футбол і не бояться іменитих суперників. Занадто легка перемога в групі здатна зіграти з італійцями злий жарт. Якщо їм дістанеться міцний горішок, вони можуть і не встигнути його розгризти, адже плей-оф помилок не вибачає.

Орієнтовні склади:

Італія: Доннарумма - Лоренцо, Бонуччі, Ачербі, Спінаццола, Верратті, Жоржіньо, Барелла, Берарді, Іммобіле, Інсіньє.

Австрія: Бахманн - Лайнер, Драгович, Хінтереггер, Алаба, Ільзанкер, Грілліч, Шлагер, Забітцер, Баумгартнер, Арнаутович.

Не зіграє: Пеллегріні (травма).

26 червня, субота

Італія - Австрія
Лондон. Стадіон «Вемблі». 22:00
Пряма трансляція на телеканалах «Україна», «Футбол 1», «Футбол 2», відеосервісах OLL.TV і MEGOGO
ІТАЛІЯ - АВСТРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Ентоні Тейлор (Англія)
Прогноз Sport.ua - 2:1
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 18:11 0

Ноттінгем Форест очки не повернули

Коментарі