ТРАОРЕ: «Перехід в Шахтар – це не про гроші. У мене було багато варіантів»

Новачок донецького клубу міг перебратися до Англії або Італії

Нападаючий «Шахтаря» Лассіна Траоре розповів про перехід в донецький клуб.

«Так, у мене було багато варіантів. Мій вибір був «Шахтар», оскільки клуб дійсно продемонстрував велике бажання придбати мене і тренер дуже хотів саме мене. «Шахтар» має великі амбіції в Європі і національному чемпіонаті. І в цьому велика різниця. Хоча зізнаюся, я мав запрошення з АПЛ і Серії А. В Італії це був «Мілан», в Англії - «Вест Хем» і «Ньюкасл». Але як я раніше сказав, я вибрав «Шахтар», оскільки клуб був дуже наполегливим і тренер особисто мене запросив. Мені дійсно імпонує проект розвитку клубу.

Моя історія - це не про гроші. Якби це було головним, я відправився б до Англії або Італії. Але в моїх пріоритетах - регулярно грати, насолоджуватися процесом і рухатися поступово. А не перестрибувати рівні. Я хочу покращувати свої навички, хочу просто грати постійно і боротися за титули. Я все ще молодий і ще є достатньо часу, щоб пограти в Англії або Італії і заробити великі гроші. Клуби, які я назвав, теж пропонували мені дуже хороші контракти», - сказав Траоре.

20-річний форвард перейшов в «Шахтар» з «Аякса» в червні цього року, підписавши з донецьким клубом контракт на п'ять років.

Максим Гаптар Джерело: Ігор Бурбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 07:45 0

Головні новини за 7 травня на Sport.ua

Коментарі