Олексій БЄЛІК: «Для мене дивно, що збірна України не готова фізично»

Екс-гравець збірної прокоментував слова Андрія Шевченка

Колишній нападник збірної України висловився про поразку в матчі з Австрією (0:1) на Євро-2020. Зокрема, він прокоментував слова Шевченка про те, що збірній не вистачало сил в матчі з Австрією.

«Для мене дивно, як український гравець і українська команда не готова фізично. Якщо не фізично, то в чому ми ще можемо перевершити такі збірні, як Австрія або Нідерланди?

Ми завжди відштовхувалися від фізики. Завжди український футболіст був готовий фізично. Розбуди вночі - я побіжу. Усе.

А сьогодні ситуація така, що ми не готові фізично. Хоча у нас до збірної особливе ставлення. Ми завжди можемо перенести тур, коли треба, можемо перенести збори раніше. А люди грають в Європі через три дні на четвертий і виглядають добре фізично.

Я думаю, що тут проблема пов'язана не з фізикою. Так, може футболісти рухалися не так, як в матчах з Македонією або Голландією, але сьогодні причина в психології», - сказав Бєлік.

Україна посіла третє місце в групі, але може пробитися в 1/8 фіналу. Тепер підопічним Андрія Шевченка потрібно чекати результатів решти ігор і сподіватися на те, що нашій національній команді вдасться увійти в четвірку кращих третіх місць на груповому етапі.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 02:04 0

Андрій відіграв обидва матчі проти Баварії та допоміг команді пробитися у фінальний поєдинок

Коментарі