Є навіть Ракицький. Ярмоленко зібрав команду мрії

Андрій вибрав найкращих футболістів, з якими грав

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко склав команду мрії серед футболістів, з якими грав разом.

«У воротах Олександр Шовковський. Правий захисник - Данило Сілва, хоча я грав з Піщеком, Федецьким і Морозюком, який образиться на мене. Центральні захисники - Хачеріді часів, коли ми грали проти «Евертона», і Ракицький. Лівий захисник - Рафаел Геррейро. Слава Шевчук, вибач, але не ти точно (сміється).

У центрі півзахисту нехай будуть Деклан Райс і Роман Єременко. Зліва поставимо Марко Ройса, праворуч - П'єр-Емерік Обамеянг. Сидорчук? Навіть би у дублі у мене не грав (сміється).

Нападники. Андрій Шевченко. Хоча я грав з ним, коли він вже не був на піку. А як не поставити Артема Мілевського, коли він «Спартак» самотужки обігрував? Нехай буде пара форвардів Шевченко-Мілевський», - сказав Ярмоленко.

Команда мрії за версією Андрія Ярмоленка

Воротар: Олександр Шовковський («Динамо» / збірна України).
Захисники: Данило Сілва («Динамо»), Євген Хачеріді («Динамо» / збірна України), Ярослав Ракицький (збірна України), Рафаел Геррейро («Боруссія Дортмунд»).
Півзахисники: Деклан Райс («Вест Хем»), Роман Єременко («Динамо»), Марко Ройс («Боруссія Дортмунд»), П'єр-Емерік Обамеянг («Боруссія Дортмунд»).
Нападники: Андрій Шевченко («Динамо» / збірна України), Артем Мілевський («Динамо» / збірна України).

Читайте також: ЯРМОЛЕНКО: «Степаненко - мужик, зміг нормально зі мною спілкуватися»

Володимир Клепач Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 17:06 5

Угода буде розрахована до 2028 року

Коментарі