Андрій ШЕВЧЕНКО: «Збірна України розуміє, який результат нам потрібен»

Наставник збірної України відповів на запитання перед матчем проти Австрії

Тренер збірної України Андрій Шевченко поспілкувався з журналістами перед третім матчем групового етапу Євро-2020 проти Австрії.

Гра відбудеться 21 червня, старт о 19:00. Україну для виходу в плей-оф влаштує і нічия.

Про поточну ситуацію в збірній України: «Дениса Попова турбує литковий м'яз. Не думаю, що там серйозна проблема, але потрібен час. Швидше за все, на гру завтра він готуватися не буде. Що стосується Яремчука, то це все чутки і недостовірна інформація. З Романом все нормально, він тренувався і готується».

«З приводу того, з ким хотілося б зіграти далі, то в футболі загадувати не можна. На нас чекає Австрія, це серйозний суперник, якого ми поважаємо. Зосереджені на цьому».

Про ймовірну нічию: «За таке дуже сильно карають. І будь-які розмови з приводу нічиєї і домовленостей - це потрібно припиняти. Команда розуміє важливість гри, ми готуємося. Ми всі розуміємо, який результат нам потрібен, щоб вийти далі. І збірна розуміє відповідальність. Чи буду задоволений нічиєю? Я вже сказав, що теоретично нічия нас влаштовує, але це такі матчі, що якщо думати про нічию, то результату не буде. Збірна гратиме так, щоб домогтися позитивного результату».

«Я поважаю команду Австрії. У них є свій стиль, якого вони дотримуються. Є гравець дуже високого рівня - Давид Алаба. Є ряд футболістів, які заслуговують на увагу. У них агресивна і силова команда».

«Самому вийти і зіграти на Євро? Таке бажання мене давно покинуло. Бажання вийти на поле. Я реально оцінюю свої сили. Тут можна тільки посміятися. Я довіряю команді, я ними дуже задоволений. І задоволений тим, як просувається турнір».

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 13:48 5

Колишній нападник «Динамо» не бачить футболістів в українському футболі

Коментарі