Турнірні таблиці Євро-2020. За яких розкладів Росія вилетить з турніру

19 червня завершився другий тур групового раунду континентального чемпіонату

19 червня завершився другий тур групового раунду Євро-2020. У турнірі зіграно 24 матчі з 51.

Дуже цікава ситуація у групі B.

У 3-му турі 21 червня зіграють: Росія - Данія, Фінляндія - Бельгія.

Якщо Росія програє Данії, а Фінляндія візьме очки у Бельгії, то Росія посяде останнє місце в групі, оскільки данці обійдуть команду Черчесова за особистими зустрічами.

Якщо Росія поступиться Данії, а Фінляндія - Бельгії, то три команди закінчать груповий раунд з трьома очками. Тоді доведеться рахувати різницю м'ячів у очних зустрічах. І виходить, що поразка в два або більше м'ячів стане сумним підсумком для збірної Росії, яка тоді закінчить Євро-2020 через гіршу різницю м'ячів в особистих зустрічах.

Якщо Росія поступиться в Копенгагені з рахунком 1:2 (або 2:3, 3:4 і т.д.), то команда Черчесова матиме більше забитих м'ячів у очних зустрічах, ніж фіни, і в справу піде рейтинг третіх команд (далі пройдуть 4 з 6 таких збірних).

Ще більш заплутаний варіант вийде при поразці Росії в Копенгагені з рахунком 0:1. Тоді у Росії, Фінляндії та Данії будуть абсолютно однакові показники в особистих зустрічах, і в справу вступить наступний критерій - різниця м'ячів у всіх матчах групи. У Росії вона буде точно гірше, ніж у датчан (-3 проти -1), а от фінам (у яких поки що нульова різниця м'ячів) тоді не потрібно крупно програвати Бельгії.

Читайте також аналіз групи C:

Євро-2020

2-й тур

16 червня

17 червня

18 червня

19 червня

Турнірні таблиці Євро-2020

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 20:50 0

4 травня королівський клуб виграв у «Кадіса» з рахунком 3:0

Коментарі