ПЕДРІНЬО: «Щасливий від того, як мене прийняли в Шахтарі»

Новачок «гірників» вважає, що в донецькому клубі приємна атмосфера і комфортний клімат

Педріньо - щодо адаптації та початку літньої підготовки в «Шахтарі». Новачок «гірників» поділився враженнями від перших днів перебування в клубі.

- Дуже щасливий від того, як мене прийняла команда. Тут приємна атмосфера та комфортний клімат - є все для того, аби продуктивно працювати. Завдяки допомозі партнерів усе виходить.

- У «Шахтарі» виступає багато твоїх земляків, але хто більше від інших підказує та допомагає адаптуватися?
- З Майконом я раніше грав у «Корінтіансі», а з Додо - у юнацькій збірній Бразилії. Також дуже добре знав Дентіньо - спілкувалися в інтернеті. За іншими земляками «Шахтаря» я також завжди стежив з Бразилії, але Майкон, Додо та Дентіньо - найближчі. Вони добряче допомагають, і адаптація минає швидше.

- Нова команда, новий тренерський штаб, а що скажеш про тренувальний процес?
- Тренування допомагають багато чому навчитися. У нас дуже професійний тренерський штаб, який любить інтенсивну роботу. Поза сумнівами, із цими наставниками ми будемо успішними.

- Є нові для тебе вправи?
- У кожного тренера своя методика, і для футболістів це можливість навчитися чомусь новому. Дійсно, є вправи, яких я не знав. Віримо в ідеї гри нашого наставника і будемо готові, коли почнуться офіційні матчі.

- Які індивідуальні цілі ставиш перед собою на літньому зборі?
- Напевно, передусім слід думати про команду, а не про особисті цілі. Якщо у колективу все буде добре, то і в мене теж. Прагну віддати свій максимум, аби найкращим чином допомогти «Шахтарю».

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 01:23 0

Матс Хуммельс став автором єдиного голу в півфіналі Ліги чемпіонів

Коментарі