Жіноча збірна України дебютувала в Євролізі поразкою від Іспанії

Українські пляжниці програли іспанкам

Жіноча збірна України з пляжного футболу стартувала в Євролізі. При цьому наша команда дебютувала в подібних змаганнях. Відзначимо, що кістяк «синьо-жовтих» складають футболістки клубу «Мрія-2006», який в минулому році сенсаційно виграв Кубок європейських чемпіонів з пляжного футболу.

У першому періоді суперниці придивлялися одна до одної, періодично намагаючись загострювати ситуацію. Але перед першою перервою іспанки зуміли двічі розписатися у наших воротах. Спочатку точний удар через себе зробила Асенсіо, а потім свій шанс використала Фрезнеда.

На початку другого періоду українкам вдалося скоротити розрив у рахунку, коли Анна Давиденко точно пробила зі штрафного. На жаль, розвинути успіх «синьо-жовтим» не вдалося, а потім після помилки голкіпера Мітрофанської Дехтяр головою зрізала м'яч у власні ворота.

На початку третього періоду хороший шанс не використала Тихонова, яка пробила вище воріт. Іспанки ж марнотратством моментів не займалися: Фрезнеда відправила четвертий м'яч у ворота збірної України. Анастасія Кліпаченко один гол відіграла, але більшого українкам домогтися не вдалося.

У п'ятницю жіноча збірна України зустрінеться зі Швейцарією. Матч розпочнеться о 16:45 за київським часом.

Євроліга-2021. Жінки.

Україна - Іспанія - 2:4

Давиденко (14), Кліпаченко (32) - Асенсіо (9), Фрезнеда (12, 29), Дехтяр (18, автогол)

Україна: Терех, Митрофанська, Давиденко, Випасняк, Дехтяр, Тихонова, Кирильчук, Шевченко, Белякова, Підгірна, Кліпаченко, Христюк.

Іспанія: Галлего, Д.Гарсія, Мирон, К.Гонсалес, Баркер, Фернандес, Морера, Манау, Фігейрас, Фрезнеда, Асенсіо, С.Гонсалес.

Назаре (Португалія)

УКРАЇНА - ІСПАНІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 05 травня 2024, 08:55 4

Угорщина та Словенія підвищилися у класі за підсумками виступів у Дивізіоні 1A