ЗАБАРНИЙ: «Ніякого конфлікту не було, в роздягальні все добре»

Захисник збірної України Ілля Забарний відповів на питання журналістів

Захисник збірної України Ілля Забарний відповів на запитання журналістів під час прес-конференції в Українському медіацентрі в Бухаресті:

- На останніх хвилинах матчу в Амстердамі, можливо, вам завадив брак концентрації, брак досвіду? Чого не вистачило, щоб досягти позитивного результату?

- Насамперед хочу сказати, що це футбол, і може статися що завгодно. Так, можливо, нам не вистачило концентрації, але це ігровий момент. Ми могли й забити на останніх хвилинах.

- Довелося чути про конфлікт у роздягальні між Ярмоленком та Марлосом, чи мало це місце?

- Ніякого конфлікту не було, у роздягальні все було добре. Я не знаю, хто це вигадав.

- Що ви можете сказати щодо Романа Яремчука, як охарактеризуєте цього гравця?

- Роман - чудова людина. Я не так давно з ним познайомився. Як нападник він мені теж імпонує, гарно чіпляється за м'яч, класно діє попереду.

- Що вам сказав Мірча Луческу перед Євро-2020, чи давав якісь поради?

- Особливого він нічого не казав - просто побажав удачі. Також Мірча Луческу пообіцяв, що приїде підтримати нашу команду.

- Збірна Нідерландів діяла у три центральні захисники. Наскільки вам зручно грати проти суперника, який діє за такою схемою?

- Для нас не має особливого значення, три чи чотири захисники в суперника. Тренерський штаб підлаштовується та дає нам вказівки, як діяти проти конкретного опонента. Учора всі знали, як нам діяти, хто проти кого грає, ніяких складнощів у зв'язку із цим у нас не було.

- Тобі лише 18 років, рік тому ти дебютував у «Динамо», у збірній. Але ти дуже спокійно та незворушно виглядаєш на полі. Може, це тільки так здається?

- Дякую за похвалу. Хвилювання насправді є, це має бути в усіх, і в мене в тому числі. Але коли виходжу на поле, емоції вщухають, і я граю зі спокійною головою.

- Якби рік тому тобі сказали, що ти будеш грати на Євро-2020 в основному складі збірної України, ти б повірив?

- Як у це рік тому можна було повірити? Напевно, ні.

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 11:22 2

В Іспанії повідомляють, що саме Андрій вийде у старті на матч-відповідь проти мюнхенців

Коментарі