КОБІН: «Треба було перейти на гру в п'ять захисників і діяти за рахунком»

Спеціаліст – про поразку збірної України від Нідерландів

Колишній захисник збірної України Василь Кобін прокоментував поразку команди Андрія Шевченка від Нідерландів (2:3) в матчі групового раунду Євро-2020.

«Те, що гра буде проходити під диктовку нідерландців, було очікувано. Тим не менш, вони виступали вдома, в їхньому складі вистачало індивідуально сильних футболістів, які на «ти» з м'ячем. Мене вразило, як господарі майстерно пресингували в першому таймі і відразу після перерви.

Нашим хлопцям вкрай складно було швидко переходити від насиченої оборони в наступ.

Думаю, що нідерландці награли на перемогу, проте я б не став звинувачувати окремих наших виконавців в цій поразці. Просто вчора їхні опоненти виявилися сильнішими. Тим більше, що у відповіді за результат вся збірна на чолі з тренером.

Прикро тільки, що переламавши хід подій, нашим хлопцям не вдалося утримати нічию. На мій погляд, вирівнявши становище, потрібно було провести заміни, перейти на гру в п'ять захисників і діяти за рахунком.

Втім, нічого страшного не сталося. І хоча нідерландці справили дуже хороше враження, підопічні Андрія Шевченка зуміли дати їм бій. Тепер головне, як слід відновитися і якісно підготуватися до наступного матчу - з Північною Македонією, де вже не можна втрачати очки», - сказав Кобін.

Нагадаємо, що поєдинок Україна - Північна Македонія відбудеться 17 червня в Бухаресті.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 12:25 5

У стані «гірників» вважають, що не лише Судаков може поїхати на підвищення до топ-чемпіонатів Європи

Коментарі