Сергій ПУЧКОВ: «Довго над пропозицією Таврії не думав»

Спеціаліст – про призначення на пост головного тренера сімферопольського клубу

Новий головний тренер «Таврії» Сергій Пучков прокоментував своє призначення на нову посаду і розповів про завдання команди на новий сезон.

«Довго над пропозицією не думав. Мене запросили на співбесіду в Херсон виконавчий директор федерації футболу Херсона Олексій Кручер і президент «Таврії» Едуард Ріпелевський. Ми обговорили завдання, фронт роботи і вдарили по руках.

Керівники «Таврії» сказали, що пам'ятають мою роботу в сімферопольській «Таврії», в «Севастополі», тому розраховують, що я зможуть вирішити поставлене перед клубом завдання - вийти в Першу лігу. Видно, що клуб налаштований серйозно, у президента немає слова «ні», він цілком зацікавлений у розвитку та успіху команди, щоб створити «Таврії» необхідні умови.

Звичайно, буде важко, роботи попереду багато. Паралельно будемо ставити завдання підтягувати місцеву молодь, щоб давати стимул хлопцям для зростання, щоб потрапити в «Таврію». Дуже приємно, що у «Таврії» залишилася назва клубу, з яким я працював. В цьому плані приємні асоціації. З сімферопольцями ми вигравали Кубок, тепер постараємося вийти в Першу лігу.

Після відпустки ми збираємося 20 червня. Команда пройде медогляд і почнемо працювати».

У минулому сезоні Другої ліги «Таврія Сімферополь» посіла четверте місце в групі Б.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 04:54 7

Також Луїс відзначився гольовою передачею на Лео