В УАФ пояснили, як у плей-лист збірної потрапила російська музика

Як виявилося, більшість пісень самостійно вибрали їх колеги з УЄФА

Прес-служба Української асоціації футболу (УАФ) пояснила, як до плей-листу збірної України потрапили пісні російських виконавців:

«Ми свідомо витримали паузу перед тим, як коментувати тему з так званим «музичним плейлистом національної збірної». Адже чекали на відповідь колег з УЄФА.

Справа в тому, що композиції із переліку, який з'явився в ЗМІ як «вибір гравців головної команди України», наші футболісти насправді не обирали. За виключенням однієї пісні - «Їхали козаки» гурту «Тінь сонця».

Решту пісень самостійно обрали колеги з УЄФА, і, за їхніми словами, у своєму виборі вони послуговувалися даними з локальних чартів України.

На жаль, про підсумки такого кастингу УАФ не повідомили. У відповідь на наш запит в УЄФА зазначили, що вже вжили заходів для виправлення цього непорозуміння та готові до формування альтернативного символічного плейлиста збірної України.

Скандальний перелік композицій, де серед іншого є виконавці, яким заборонений в'їзд в Україну, буде заблоковано. Неприємний інцидент вичерпано».

Пісні Моргенштерна потрапили до плейлисту збірної України на Євро

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 19:40 15

Друга серія клубної футбольної класики

Коментарі