Сергій КОВАЛЕЦЬ: «З Нідерландами поставив би 55 на 45 на користь України»

Відомий фахівець відзначив українську збірну напередодні Євро

Екс-головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець після перемоги українців у товариському матчі проти Кіпру (4:0) поділився очікуваннями від старту команди на Євро-2020.

«Як здалося, у нашої команди зараз стан наближений до оптимального, а за решту тижневий цикл тренерський штаб спробує прибрати всі шорсткості. Робота на зборі була проведена якісно.

Матч з кіпріотами, хоча суперник був не найсильніший, безумовно, додав впевненості футболістам збірної України. У Нідерландів сильна збірна, але останнім часом в її грі присутня якась невпевненість в контрольних матчах, відсутня надійність, що, наприклад, продемонстрував поєдинок проти шотландців. Мені навіть здалося, що нідерландські футболісти надто бережуть себе, не дограють епізоди до кінця. Не хочу применшувати міць команди Франка де Бура, але зараз у відсотковому відношенні я б поставив 55 на 45 на користь збірної України. У нашої команди є серйозний потенціал, важливо, щоб вона його правильно використовувала», - сказав Ковалець.

Нагадаємо, що на груповому етапі чемпіонату Європи збірна України зіграє з Нідерландами (13 червня), Австрією (17 червня) і Північної Македонією (21 червня).

Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 13:43 1

Півзахисник «Миная» прокоментував поразку від «Вереса»

Коментарі