Це мафіозна структура! Худжамов вважає: половину суддів треба вигнати

Колишній голкіпер розповів, як арбітри глушать команди в українському футболі

Колишній голкіпер «Маріуполя» Рустам Худжамов жорстко розкритикував українське суддівство:

«Це гідра, яку ніхто не зможе побороти. Є ті, хто дивиться за суддями, призначають їх. Є ті, хто впливають на суддів. Вони всі їдуть в одній упряжці. Вони можуть когось показово торохнути, але щоб по-справжньому - це практично неможливо. Це мафіозна структура, де є поверхи і відповідальність. Чемпіонат цього року цікавий. Але половину суддів не можна навіть підпускати до футболу, їх треба, б***ь, н***й вигнати.

Коли я ще грав, я знав кілька команд, до яких ти приїжджаєш і знаєш точно, що судді дають вже тільки за приїзд - 100-300 тисяч гривень. Треба було зробити щось екстраординарне, щоб виїхати звідти хоча б з одним очком. Є приклад, що м'яч потрапив у око, руки у гравця за спиною, а суддя каже, що це пенальті. Це був легіонер. Я його покликав, показав арбітру, що око червоне від потрапляння м'яча. Він каже, щоб я подивився повтор у перерві. Я подивився і кажу: «Ну, і що?» Він відповідає: «Я помилився».

А як убивали в Кубку «Зорю» в Олександрії. Це катастрофа. У наступному матчі - червона картка Василю. За що? А відмазку ти читав? «Він йшов небезпечно, ми захищаємо футболістів від отримання травм». Він зіграв у м'яч першим, головою. Зламав ногу Каргбо - виглядало це жахливо, але це збіг. Він грав головою на рівні ніг і вибив м'яч. Після перегляду, б***ь, VAR. Нах*р той VAR?

У нас є аграрні команди з грошима, не тільки аграрні. Вони підмазують суддів і йдуть до своєї мети. Оп, і вийшли в єврокубки. Всі потім кажуть: красені, вийшли в єврокубки. Але якби рефері судили як треба, як в Англії, вийшли б ці команди кудись? А потім в Європі їм не свистять фол. Президенти цих клубів самі собі стріляють в ногу.

А в першій лізі взагалі п****ц. Відомо, що перед чемпіонатом завезли в УАФ, щоб їх не чіпали, відомі цифри. І вони розповідають, що вийдуть в УПЛ. А нах*ра виходити, якщо свого стадіону немає? Щоб знову бомжувати?

Деякі судді кажуть, що їм заплатили, щоб замочити нашу команду, інакше вони не будуть більше судити. Я б в такому випадку вийшов би на поле та гриз би всіх зубами. Спробуй замочити. Стали і відбиваємось. Щоб він не зміг замочити, щоб його, суку, зняли. І ті, хто попросив замочити, теж язики собі в дупу засунули. Але не завжди вистачає сил. Я провів багато матчів, коли судді глушили «Маріуполь». У нас грошей навіть на премії не було, за 3 роки я отримав 2-3 премії».

Микола Степанюк Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 03:21 0

Головний тренер Боруссії Д прокоментував перемогу над ПСЖ (1:0)

Коментарі