Кремінь - Металіст 1925 - 0:4. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 29 туру Української Першої ліги

У суботу, 5 червня, відбудеться поєдинок 29 туру Української Першої ліги, в якому зіграють кременчуцький «Кремінь» і харківський «Металіст 1925». Матч пройде в Кременчуці на полі стадіону «Кремінь-Арена ім. Олега Бабаєва», початок о 17:30.

Доля останньої перепустки у вищий футбольний дивізіон України перебуває в руках харківської команди. Якщо «Металіст 1925» виграє два своїх останніх матчі в поточному розіграші Першої ліги, то стає учасником наступного розіграшу вже УПЛ. Якщо ні, то, з великою ймовірністю, конкуренти з Миколаєва і Волочиська не дріматимуть і перехоплять квиток в еліту собі. Звісно, лишатиметься ще шанс у вигляді форс-мажорів інших команд - неатестації, зняття тощо, але не будемо про погане. «Кремінь» же тільки в минулому турі перервав жахливу безвиграшну серію (13 матчів) і спробує за два останні матчі застрибнути якомога вище від підвалу турнірної таблиці.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Кремінь» - «Металіст 1925». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

  • 10,5
  • 5,3
  • 1,24
Зробити ставку

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 14:16 38

Український вінгер може перейти в «Наполі»

Коментарі