У баскетболі 3x3 Україна зазнала двох поразок у кваліфікації до Олімпіади

Україна продовжить боротьбу в чвертьфіналі плей-оф з третього місця в групі

Чоловіча збірна України з баскетболу 3х3 програла два матчі в угорському Дебрецені в універсальному кваліфікаційному турнірі Олімпіади 2020.

У першій грі Україна програла команді Бельгії (14:19). Після стартової розвідки бельгійці пішли у відрив, який згодом досяг 7 очок. Суперники стрімкими комбінаціями долали захист України, поєднуючи їх з точними дальніми пострілами. Україна протягом усього часу наздоганяла суперника. Втім остаточно ліквідувати відставання до кінця ігрового часу хлопці не змогли.

У другій грі Україна програла команді Словенії (14:21). Як і в попередньому матчі з бельгійцями, суперники відразу спробували нав'язати свою гру та відірватися у рахунку. Однак на цей раз українці щільніше грали в захисті, агресивно атакували. Тому кілька разів збірна України наздоганяла Словенію та виходила вперед. Втім, ключовим в поєдинку стали досвід та ігрова перевага суперника на заключних хвилинах, коли балканці остаточно забезпечили собі переможний результат.

Друга поразка збірної України означає для неї продовження боротьби у чвертьфіналі плей-оф з третього місця в групі. Наступний суперник української команди визначиться 5 червня після матчів в групі В. Ним буде друга команда з трійки: Монголія, Румунія та Угорщина.

Бельгія виграла у Словенії (20:18) в матчі за перше місце в групі А та вийшла безпосередньо до півфіналу.

Універсальний кваліфікаційний турнір

Група А, 4 червня, Дебрецен (Угорщина)

Україна - Бельгія - 14:19

Україна: Балабан 4, Кобець 4, Давидюк 6, Носков.

Україна - Словенія - 14:21

Україна: Балабан 4, Кобець 3, Давидюк 4, Носков 3.

Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 жовтня 2024, 09:15 2

Словаччина, Нідерланди, Іспанія, Португалія, Німеччина, Данія, Україна, Англія

Коментарі