Лев матчу ЯРМОЛЕНКО: «Останній місяць в Англії цілеспрямовано готувався»

Капітан збірної України - про перемогу над Північною Ірландією

Вінгер «Вест Хема» і збірної України Андрій Ярмоленко, найкращий гравець матчу, прокоментував перемогу над Північною Ірландією в товариському матчі (1:0).

«Останні 3-4 тижні, коли я перебував у клубі, знав, що у мене не буде достатньо ігрового часу, тому я цілеспрямовано готувався до національної збірної. Хотілося довести тренеру і нашим уболівальникам, що я перебуваю в непоганій формі. Не знаю, вийшло це у мене чи ні. Гра залишає бажати кращого, тому що у вирішальній стадії потрібно забивати. Але не все відразу. Досить довгий період я був без ігрової практики. Важко виходити і відразу показувати яскраву гру.

Вдячний тренерському штабу за те, що дають мені грати. Намагаюся віддавати на полі всі сили. Я важко працював, приїхав в збірну на 2 дні раніше. Шевченко хотів, щоб я пробіг деякі тести. Мені довелося багато займатися індивідуально. Але одна справа тренуватися, а інша - грати в офіційних матчах. Було нелегко, але 1-2 гри, і я повинен бути готовий показати на Євро свою найкращу гру.

Який найобразливіший упущений момент? У другому таймі, коли я бив з правої, і воротар відбив. Всі намагалися один одного підтримувати і нагадувати, щоб не розслаблятися і не втрачати концентрацію, тому що нас за це вже карали. Всі хлопці молодці. Було багато уболівальників, ця перемога для них», - сказав Ярмоленко.

Володимир Клепач Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 07:33 6

Український воротар готовий продовжити контракт з «Реалом»

Коментарі