Тренер збірної України: «Коваленко був би важливим гравцем для нас»

Андреа Мальдера - про півзахисника «Аталанти»

Асистент головного тренера збірної України Андреа Мальдера оцінив перспективи Віктора Коваленка в «Аталанті» і значимість його втрати на майбутньому Євро-2020:

«Очікував, що у Коваленка виникнуть труднощі на початковому етапі. Українські реалії і Серія А зовсім різні в багатьох аспектах. Найважливіше, що Віктор - не той гравець, який виділяється якимись якостями.

Він більше лінійний футболіст, який проявляє себе, граючи безперервно. Чим більше він грає, тим може стати кращим в психофізичному плані.

Працюючи в Україні, ми розуміємо різницю між гравцями з європейських чемпіонатів і футболістами, які там не грають. Коли тренуєте 25 осіб, це нормально, що ви трохи підстроюєтеся.

«Аталанта» знає характеристики Коваленка. Подивимося, чи отримають вони прояв в наступному сезоні. Ми говоримо про футболіста з навичками ведення і хорошої динаміки, як Пашаліч, щоб бути чітким.

В Бергамо добре знають потенціал Віктора. Вони вважають, що наступні кілька місяців можуть бути важливими, щоб він зумів зайняти лідируючу роль. Шкода, що він змушений пропустити Євро, для нас він був би дуже цінним гравцем».

Олег Дідух Джерело: Tuttosport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 23:52 18

Команди забили по два голи

Коментарі