МЕТРЕВЕЛІ: «Зарплата Де Дзербі в рази менша, ніж у деяких тренерів Шахтаря»

Експерт заявив, що італійський фахівець приїхав в Україну не за грошима

Експерт програми «Великий футбол» Михайло Метревелі відреагував на слова журналіста Ігоря Циганика, який раніше заявив, що Де Дзербі приїхав в Україну тільки за грошима.

«З подивом прочитав коментар нашого колеги з приводу Де Дзербі і магії великих заробітків в «Шахтарі». Не думаю, що Ігор досконало володіє питанням.

По-перше, Де Дзербі один з наймолодших і найталановитіших тренерів Європи, який працював в елітній лізі і добився з дуже скромною командою вражаючих досягнень.

Стиль гри його команди в Серії А сучасний та дуже схожий зі стилем гри «Шахтаря». Але, при цьому, на мій погляд, більш прогресивний і трендовий, заснований на тотальному пресингу і контролі м'яча. Команда Де Дзербі хороша в грі і з м'ячем і без нього. Якраз те рідкісне поєднання, якого бракувало «Шахтарю».

По-друге, зарплатня Де Дзербі в рази менша, ніж у деяких тренерів, які раніше працювали в «Шахтарі», і те, що «Шахтар» запропонував у чотири рази більше ніж «Фіорентина», це неправда. Різниця значно менша.

Багато хто знає, що у мене приятельські стосунки зі спортивним директором «Фіорентини» Даніеле Праде. Головне, в чому «Фіорентина» не змогла переконати Де Дзербі, це в упевненості в Лізі чемпіонів і взагалі потраплянні в зону єврокубків. А як ви розумієте, для молодого і амбітного тренера, це одна з головних мотивацій.

І наприкінці. Колись, про Луческу теж говорили, що він приїхав в Україну заробити грошенят, а зараз, через 16 років, ти його рекомендуєш головному конкуренту «Шахтаря». Так що, Ігор, придивися і до цього нового головного тренера гірників і, можливо, років через 15-20 ти його знову зможеш порекомендувати своїм друзям», - написав Метревелі в Facebook.

Раніше повідомлялося, що Де Дзербі попросив купити захисника, яким цікавиться «Динамо».

Максим Гаптар Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 20:34 2

Іменитий наставник може очолити дортмундську «Боруссію»

Коментарі