Металіст 1925, Волинь і навіть Миколаїв. Хто претендує на вихід в УПЛ

На одне місце відразу кілька претендентів

За підсумками 28-го туру Першої ліги місце в УПЛ собі гарантували «Верес» і «Чорноморець». Залишилася лише одна позиція, на яку претендує цілий ряд клубів.

Головним претендентом на останнє місце в топ-3 є «Металіст 1925», у якого 53 пункти і матчі проти «Кременя» і «ВПК-Агро».

4-е місце зараз займає «Агробізнес». Команда набрала 51 очко, а до кінця чемпіонату зіграє проти «Ниви» і «Миколаєва».

Відзначимо 5-е місце «Миколаєва», який здорово проводить другу частину сезону. Команда має 49 пунктів і ще три зустрічі до кінця, але серед суперників будуть «Агробізнес» і «Волинь».

«Альянс», у якого 47 очок і два матчі, в теорії може наздогнати «Металіст 1925», але за особистими зустрічами харків'яни будуть вище, тому команда з Липової Долини точно поза гонкою за УПЛ.

А ось «Волинь» має 46 очок і три матчі до кінця. Команда Василя Сачка фінішує битвами проти «Миколаєва», «Прикарпаття» і «Чорноморця».

Турнірний розклад: «Верес» (59 очок, вже в УПЛ), «Чорноморець» (58 очок, вже в УПЛ), «Металіст 1925» (53 очки та 2 матчі), «Агробізнес» (51 пункт і 2 матчі), «Миколаїв» (49 очок і 3 матчі), «Волинь» (46 очок і три матчі).

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Коментарі